Δραστηριότητες Οργανισμού

Συλλυπητήριο Ψήφισμα

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.ΜΕ.Δ., μόλις πληροφορήθηκε με  εξαιρετική οδύνη την απώλεια του τέως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευγενίας Τσουμάνη, η οποία είχε πολύτιμη προσφορά στην προαγωγή των σκοπών του Οργανισμού, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε:

1. Να εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατό της και να συλλυπηθεί την οικογένεια της εκλιπούσας.

2. Να δημοσιευθεί το ανωτέρω ψήφισμα.

Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.ΜΕ.Δ.,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΤΟΥ Ο.ΜΕ.Δ.

O Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας (Ο.ΜΕ.Δ.) καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για πλήρωση θέσεως Διευθυντή/τριας του Ο.ΜΕ.Δ. με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.               

Α. Οι υποψήφιοι  πρέπει να έχουν

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΤΟΥ Ο.ΜΕ.Δ.

O Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας (Ο.ΜΕ.Δ.) καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για πλήρωση θέσεως Διευθυντή/τριας του Ο.ΜΕ.Δ. με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.               

Α. Οι υποψήφιοι  πρέπει να έχουν: 

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Κουκουλές

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Κουκουλές Ομότιμος Καθηγητής και πρ. Αντιπρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο Γιώργος Κουκουλές διετέλεσε Πρόεδρος του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας από το 1999 έως και το Μάρτιο του 2011. Διακρίθηκε για το ήθος του, την ευγένειά του και την προσήλωσή του στην εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού ως βήμα κοινωνικού διαλόγου και μέσου επίλυσης συλλογικών διαφορών εργασίας.  Ήταν πάντα κοντά στους ανθρώπους που εργάζονται και υπηρετούν το θεσμό από οποιαδήποτε θέση.  ΄ Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΘΕΜΑ: «Ανάθεση του έργου που αφορά στην προσαρμογή του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (Ο.ΜΕ.Δ.) στις απαιτήσεις του  Γενικού Κανονισμού  Προστασίας  Δεδομένων 679/2016 ΕΚ  (ΓΚΠΔ)»

 

Ο Ο.ΜΕ.Δ. καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής για την ανωτέρω πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με τη διαδικασία του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού.

 

Σώματα Μεσολαβητών και Διαιτητών

Σας ενημερώνουμε ότι από 1.10.2017 ανανεώθηκε η θητεία των μελών των Σωμάτων Μεσολαβητών και Διαιτητών του Οργανισμού.

Γραφεία ΟΜΕΔ Θεσσαλονίκης

Το Γραφείο του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ) στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστό από 1ης έως 31ης Αυγούστου 2016. 

Για οποιαδήποτε υπηρεσία ή πληροφορία, καλέστε στα κεντρικά γραφεία του ΟΜΕΔ στην Αθήνα. 

Τηλ: 2108814922

e-mail: [email protected]

 

Εκδόσεις Ο.ΜΕ.Δ.

Ο Ο.ΜΕ.Δ., στο πλαίσιο της ερευνητικής του δραστηριότητας, προέβη στην έκδοση δύο έργων με τίτλο:

α) "Νομολογία των Ελληνικών Δικαστηρίων επί θεμάτων συλλογικών συμβάσεων εργασίας και διαιτητικών αποφάσεων, ετών 2007-2010", η οποία αποτελεί τη δεύτερη συγκεντρωτική καταγραφή της νομολογίας του Ν. 1876/1990 για τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, ενώ η πρώτη αφορούσα στα έτη 1990-2006.

β) "Οι συλλογικές διαπραγματεύσεις στην Ελλάδα τα έτη 2011 και 2012: τάσεις, τομές και προοπτικές", η οποία αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά έρευνα - μελέτη, ενώ η πρώτη είχε ως θέμα "Ο Ο.ΜΕ.Δ. και οι συλλογικές διαπραγματεύσεις πριν και μετά τον νόμο 1876/1990".

Για περισσότερες πληροφορίες και για πρόσβαση στα κείμενα των μελετών πατήστε εδώ

Οι συλλογικές διαπραγματεύσεις στην Ελλάδα τα έτη 2011 και 2012-Τάσεις, τομές, προοπτικές

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, Ημερίδα με θέμα:"Οι συλλογικές διαπραγματεύσεις στην Ελλάδα τα έτη 2011 και 2012-Τάσεις, τομές, προοπτικές"

Για να δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας και τη σύνοψη της μελέτης πατήστε εδώ

Σελίδες

Εγγραφή στο Δραστηριότητες Οργανισμού
Go to top