Διαιτησία

Printer-friendly version

Άρθρο ΕΦΣΥΝ για Διεθνές Συνέδριο ΟΜΕΔ: Ανάγκη διαλόγου για εργατικές διαφορές

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών σχετικά με το Διεθνές Συνέδριο που διοργάνωσε ο ΟΜΕΔ στις 5 Απριλίου 2024:

Τίτλος άρθρου: Ανάγκη διαλόγου για εργατικές διαφορές: Πρωτοβουλία για δημιουργία δικτύου των οργανισμών μεσολάβησης και διαιτησίας από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Σύνδεσμος: ΕΦΣΥΝ

Undefined

Άρθρο Οικονομικού Ταχυδρόμου για Διεθνές Συνέδριο:ΟΜΕΔ: Στροφή στην εξωδικαστική επίλυση διαφορών στον χώρο της εργασίας

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το άρθρο του Οικονομικού Ταχυδρόμου σχετικά με το Διεθνές Συνέδριο που διοργάνωσε ο ΟΜΕΔ στις 5 Απριλίου 2024:

Τίτλος άρθρου: ΟΜΕΔ: Στροφή στην εξωδικαστική επίλυση διαφορών στον χώρο της εργασίας - Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός και η διευθέτηση διαφορών είναι διαδικασίες κατά τις οποίες εξοικονομείται χρόνος και χρήμα. 

Σύνδεσμος: Οικονομικός Ταχυδρόμος

 
Undefined

Δελτίο Τύπου ΟΜΕΔ για την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του Οργανισμού Μεσολάβησης & Διαιτησίας στη Θεσσαλονίκη με θέμα την «Επίλυση εργασιακών διαφορών στον Ο.ΜΕ.Δ.» την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με τη μαζική συμμετοχή εκπροσώπων εργατικών και εργοδοτικών οργανώσεων αλλά και άλλων θεσμικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

Undefined

Σεμινάριο του ΟΜΕΔ στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο Οργανισμός Μεσολάβησης & Διαιτησίας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο προς τους κοινωνικούς εταίρους της Κρήτης με θέμα «Επίλυση εργασιακών διαφορών στον ΟΜΕΔ», το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, στην αίθουσα Καστελλάκη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Το σεμινάριο εντάσσεται στις σχεδιαζόμενες δράσεις ενημέρωσης & εκπαίδευσης του ΟΜΕΔ προς τον κόσμο της εργασίας.

Αντίστοιχες δράσεις αναμένεται να λάβουν χώρα σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Undefined

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ & ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ & ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας  (Ο.ΜΕ.Δ.), έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 17 του Ν. 1876/90, όπως ισχύει, και τον Κανονισμό Καταστάσεως Μεσολαβητών και Διαιτητών του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για πλήρωση θέσεων στο Ειδικό Σώμα Μεσολαβητών ή στο Ειδικό Σώμα Διαιτητών, μη πλήρους απασχόλησης με τριετή θητεία και σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών, με δυνατότητα ανανέωσης.

Undefined
Subscribe to Διαιτησία
Go to top