Ένωση Περιφερειακών Καναλιών (ΕΠΕΚ)

Περιγραφή:

Δ.Α. 4/2012 για τη ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας των Τεχνικών Τηλεόρασης Κρήτης, που εργάζονται στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς, μέλη των εργοδοτικών σωματείων Ε.ΠΕ.Κ. Τ.Ε.Π. και Ε.Τ.Ε.Π.

Πράξη Κατάθεσης:
(Π.Κ. Υπ. Εργ. 4/15.2.2012)
Κείμενο σύμβασης:
Συμβαλλόμενα μέρη - Οργανώσεις εργαζομένων:

Παλαιότερες ρυθμίσεις

Τηλεοπτικών Σταθμών (Ιδιωτικών) Τεχνικών 2012

Δ.Α. 2/2012 για τη ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας των Τεχνικών Τηλεόρασης Νοτιοδυτικής Ελλάδος που εργάζονται στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς Νοτιοδυτικής Ελλάδος, μέλη των εργοδοτικών σωματείων Ε.ΠΕ.Κ. Τ.Ε.Π. και Ε.Τ.Ε.Π.

Τηλεοπτικών Σταθμών (Ιδιωτικών) Τεχνικών 2012

Δ.Α. 1/2012 για τη ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας των Τεχνικών Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος, που εργάζονται στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς, μέλη των εργοδοτικών σωματείων Ε.ΠΕ.Κ. Τ.Ε.Π. και Ε.Τ.Ε.Π.

Τηλεοπτικών Σταθμών (Ιδιωτικών) Τεχνικών 2010

Δ.Α. 26/2010 για τη ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας των Τεχνικών Τηλεόρασης Νοτιοδυτικής Ελλάδος που εργάζονται στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς Νοτιοδυτικής Ελλάδος, μέλη των εργοδοτικών σωματείων Ε.ΠΕ.Κ. και Τ.Ε.Π.

Τηλεοπτικών Σταθμών (Ιδιωτικών) Τεχνικών 2010

Δ.Α. 25/2010 για τη ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας των Τεχνικών Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος, που εργάζονται στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς, μέλη των εργοδοτικών σωματείων Ε.ΠΕ.Κ. και Τ.Ε.Π.

Σελίδες

Εκτυπώσιμη μορφή
Εγγραφή στο Ένωση Περιφερειακών Καναλιών (ΕΠΕΚ)
Go to top