Ηλεκτρονική έκδοση του Βιβλίου του ΟΜΕΔ Recent Trends of Collective Bargaining in Balkan & Southeastern European States

Ο Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας διαθέτει ελεύθερα, σε ηλεκτρονική μορφή pdf, προς κάθε ενδιαφερόμενο το βιβλίο που εξέδωσε το 2023 με τις εισηγήσεις του Διεθνούς Συνεδρίου του Οργανισμού “Σύγχρονες Τάσεις της Συλλογικής Διαπραγμάτευσης στα Βαλκάνια και την Ν.Α. Ευρώπη”.

Για να κατεβάσετε το ηλεκτρονικό βιβλίο στον Υπολογιστή σας πατήστε εδώ, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης εδώ

Στο βιβλίο αναλύονται τα συστήματα και οι τάσεις των συλλογικών εργασιακών διαπραγματεύσεων των χωρών της ευρύτερης γεωγραφικής μας περιοχής και προσθέτει στην βιβλιογραφία μέσω της συγκριτικής ανάλυσης διαφορετικών νομικών και οικονομικών συστημάτων. Οι εισηγητές – συγγραφείς του βιβλίου, εκπροσωπώντας αντίστοιχα καθεμία από τις χώρες που συμμετείχαν, είναι οι ακόλουθοι κ.κ. Κώστας Παπαδημητρίου (Ελλάδα), Senad Jašarević (Σερβία), Νίκος Τριμικλινιώτης (Κύπρος), Krassimira Sredkova (Βουλγαρία), Vesna Simovic (Μαυροβούνιο), Ivana Grgurev (Κροατία), Aleksandar Ristovski (Β. Μακεδονία), Kübra Doğan Yenisey (Τουρκία), και Raluca Dimitriu (Ρουμανία). Τα συμπεράσματα εισηγήθηκε ο Ομ. Καθηγητής Ιωάννης Κουκιάδης, πρώην πρόεδρος του ΟΜΕΔ, ενώ την επιμέλεια της έκδοσης είχε ο Πρόεδρος του ΟΜΕΔ, Ομ. Καθηγητής Κώστας Παπαδημητρίου. 

Το Διεθνές Συνέδριο του Ο.ΜΕ.Δ. έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την συμπλήρωση των 30 ετών λειτουργίας του Οργανισμού.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Σάκκουλας, 2023 με ISBN: 978-960-648-691-3

Go to top